Quote of the day

fredag 30 april 2010

In English.

Due to merging my social networking (Youtube, twitter, facebook) with my blog I understand that it is crucial for me to start typing in English.

Expect a merge of some of my old blog-posts from my other blogs and some general weirdness while I customize my workflow.

If your curious to the content of the blog so far you can always have the internets translate it for you, using something like this:
Awesome SWE->ENG translator website

Poi Mini #02

Min senaste video:

Jonglering & resor.

Jag tycker jonglering är bland dom svåraste typerna av objekt-manipulation. För andra verkar det relativt enkelt, medans jag inte förstår över huvud taget...

I dag så ställde jag mig för att träna men bestämde mig för att lära mig 3 bolls kaskad, vilket jag nu flashat typ 3 ggr. Det är svårt, ser fult ut, men det går! Jag är endå nöjd med dagens bravader.

När jag lärt mig det och ett par andra användbara tekniker har jag ett par ideer jag vill prova. Vi får se, ska först sätta mönstret och teknikerna i muskel-minnet!

Min resplan i sommar kräver dessa förberedelser:
*Skaffa inter-rail kort, någon dag eller två så jag kan åka runt i Finland.
*Boka EJC biljett
*Snacka med Urkult folket?

Resan ser ut så här:
Färja till Finland, tåg till EJC där jag möter upp Poi Boy(och ev några andra) efter festivalen tar vi oss tillbaka via tåg och åker färjan över tillbaka till Sveriege.

Sen stannar vi I Umeå ca 2 Veckor (samt besöker Urkult) för att sen gemensamt resa ner till CBY.

Ska bli rejält kul! Nu ska jag gå och snurra mer =)

torsdag 29 april 2010

Förbättring?

Har tränat massor i dag med poi och kontakt jonglering =) Jag är glad och nöjd och jag känner att sommaren kommer bli riktigt gynsamm. Jag skulle tränat längre om jag hade haft tiden, ack så har jag ju jobb att ta hand om.

Jag vill bli bättre! Jag vill nå det grönaste gräset, rulla runt i det och känna mig hemma, kunna leka till all musik..

Kunna imitera takter, inspirera rörelse..

Det kommer! jag ska träna tills händerna blöder ;)

Ciao!

söndag 25 april 2010

Frukten i min kyl.

Det har legat två apelsiner sen första månaden jag flyttade in, 5-6 månader sen nu.

Dom visar inget teckan på att va mögliga, skalet har fin färg och dom är fasta.. Jag börjar bli mäkta fundersam om hur dom ser ut på insidan och planerar att öppna den första om ett par dagar.

Kan kylan i kylen verkligen ha hållt dom så länge? jag har inte hittat något bra svar på nätet ennu.

Vardagsfenomen nr #2:
Insåg när jag stod och diskade att om man tar en sked och håller upp den med den indenterade sidan mot vattnet så skapas typ en sköld av vatten, om man varierar längden i en fin jämn takt så kan man få vattnet att se ut lite grann som en manet.

Ciao!

lördag 17 april 2010

Tid och lust

Tid är en intressant sak, ibland kan det kännas som tid passerar så snabbt att man inte ens har märkt att snön smält runtomkring en och I stressade och/eller intensiva situationer kan man uppleva sekunder snigla iväg nästan hur sakta som helst.

Likaså har jag inte funnit tid till att skriva något på senaste men det finne an annan faktor som också är ytterst viktig, jag har inte haft lust, eller inte heller något särskilt behov.

Lust är också en intressant pryl. Lust kan ofta förväxlas med känslor, ibland undrar man om det är vårkänslan som påverkar en eller om ens känslor är genuina, medans vissa som jag själv) påpekar att om känslan är sann, då vet man sanningen om vars den kommer ifrån.

Behovet jag inte haft att skriva här har manifesterat sig i andra behov, behov av framgång, nyttja, behova av närhet. En känsla att det går framåt, att man inte sitter kvar i sina gamla spår... Och allt eftersom den känslan växer ser man hur dom projekt man startat kvider och ber om uppmärksamhet; Men finns det något jag insett under åren är det att för mig så har alla projekt sin tid, när rätt tidpunkt kommer så gäller det att va berädd. Tills dess så får dom sova sött någonstans i ett par dokument på datorn och inom mig.

Ciao